Holistisk Styrka - din maghälsa

 

Välkommen att söka medlemskap till min exklusiva Facebook grupp för dig som vill lära dig mer om maghälsa och inflammationer!

 

Du kan skanna QR koden eller gå till sidan HÄR.

Välkommen!

Jag strävar till att du skall få hållbara och bestående resultat, och jag coachar dig att uppnå ett tillstånd av optimal hälsa – ett positivt tillstånd av vitalitet och livsglädje.

 • Har du besvär med magen, överkänslighet, ont i kroppen, oro, högt blodtryck eller andra inflammationer i kroppen?
 • Blir du ofta förkyld och känner dig orkeslös och i behov av mer energi?
 • Har du skadat dig och behöver rehabiliterande behandling?
 • Både tillfälliga och långvariga smärtor skapar stress, som sliter på hela kroppen. 
 • Vill du lära dig mer om kost och livsstil och hur även små förändringar kan hjälpa förändra din hälsa till det bättre?
 • Har du häst, hund eller katt som behöver få stöttning för dess hälsa?

Vi lever i ett samhälle idag med många intryck och höga prestationskrav. Det sliter på vår hälsa och det är inte alls ovanligt att vi känner avsaknad av energi och får diffusa fysiska och mentala symtom.

Holistisk Styrka jobbar funktionsmedicinskt och näringsmedicinskt, vilket innebär att jag letar efter orsaken till symtom och besvär och behandlar kroppen som en helhet. Jag jobbar med läkning efter skador och hjälper dig med både hemmaövningar och egenvård. Jag levererar personliga, holistiska friskvårdsprogram och hälsoprodukter med fokus på återhämtning, näring, läkning, styrka och balans i vardagen. Behandling med bioresonans ingår alltid i dina sessioner. Jag jobbar också med häst, hund och katt. Läs mer om mina tjänster HÄR.

BOKA TID HÄR

 

Såhär säger några av mina kunder:

 

 

Det är riktigt roligt att få ta del av allas hälsoresor. Jag blir så glad när mina klienter ger mig återkoppling och känner förändringen hos sig själva. 

Och alla underbara hästar, hundar och katter som reagerar så ärligt på den balansering vi jobbar med. 

Att få goda reultat kräver oftast några uppföljningar, men redan efter fösta omgången är det många som upplever att kroppen har reagerat.

 • Emelie H

  Jag är så glad att jag hittat till Jenny som har ett holistiskt synsätt på hälsa. Jag går på bioresonans och känner mig bättre och bättre i kroppen. Jag känner mig alltid lika väl omhändertagen när jag kommer till Jenny.

 • Kristina, 57 år

  Jag har anlitat Jenny som min personliga tränare och kostrådgivare i flera år. Jenny är, förutom att hon är en alldeles förtjusande person, en mycket kunnig och engagerad coach både vad gäller träning och kost. Dessutom har Jenny masserat mig när jag varit för stressad och trött för att träna. En perfekt helhetsupplevelse! Jag kan varmt rekommendera Jenny!

 • Yvonne E

  Lugn och trygg. Alltid tydlig information och beskrivningar vid genomgången bioresonans. Kunnig om kropp och hälsa.

 • Kimmo, 55 år

  Jag sökte hjälp för att gå ner i vikt och minska min stress. Jenny har varit min PT förut, så det var naturligt att be henne om hjälp med detta då hon känner mig. Vi började med HRV träning parallellt med kostråden. HRV Träningen har hjälpt mig att stressa av och jag har fått bättre sömn. Jenny har kunnat coacha mig och följa mina resultat på distans, vilket har varit smidigt. Jag har även fått motivation till att börja träna och ändra på kosten. Jag mår mycket bättre nu - tack för det Jenny. Vår resa fortsätter.

 • Matilda O

  Jag fick en distansbehandling idag och Jenny träffade mycket rätt i sin scanning. Rekommenderas!

 • Man, 41 år

  Tack för din magiska behandling. Den löste min 2 åriga panikångest redan efter första besöket.
  Oerhört skönt att kunna vända blad på det livskapitlet.