Så här säger några av mina kunder:

Jag har anlitat Jenny som min personliga tränare och kostrådgivare i flera år. Jenny är, förutom att hon är en alldeles förtjusande person, en mycket kunnig och engagerad coach både vad gäller träning och kost. Dessutom har Jenny masserat mig när jag varit för stressad och trött för att träna. En perfekt helhetsupplevelse! Jag kan varmt rekommendera Jenny!

Kristina Österholm, 57 år

 

Jag sökte hjälp för att gå ner i vikt och minska min stress. Jenny har varit min PT förut, så det var naturligt att be henne om hjälp med detta då hon känner mig. Vi började med HRV träning parallellt med kostråden. HRV Träningen har hjälpt mig att stressa av och jag har fått bättre sömn. Jenny har kunnat coacha mig och följa mina resultat på distans, vilket har varit smidigt. Jag har även fått motivation till att börja träna och ändra på kosten. Jag mår mycket bättre nu - tack för det Jenny. Vår resa fortsätter.

Kimmo, 55 år

 

Jag vände mig till Jenny av två orsaker – mina skadeproblem när jag springer samt min oro över min framtida hälsa. Många i min släkt har haft hjärt- och kärlsjukdomar. Vi gjorde 2 olika DNA test för att kolla mina genetiska förutsättningar inom idrott och min allmänna hälsa. På basen av resultaten skräddarsydde Jenny träningsprogram och kostråd med tillskott, som har gett mig goda resultat. Jag ändrade mycket av vad jag åt och jag mår bra idag. Nu har vi även lagt in HRV i min vardag, vilket har hjälpt mig i arbetslivet.

André, 40 år

 

Jag hade varit på semester i USA med familjen och fyllt 50 precis. Satt hemma i soffan och var jetlaggad och tyckte synd om mig själv, med övergångsbesvär och en mage som alltid krånglat! Samt inflammation i en axel efter en överansträngning, korsbandsopererad och hälsporre. Är en träningsmänniska och tänker alltid på vad jag stoppar i mig MEN det räckte inte. Jag behövde hjälp och en krävande period på mitt arbete gjorde inte saken bättre ...
Jenny hjälpte mig under flera år 1-2 ggr i veckan med att träna på rätt sätt trots mina skador samt att jag lärde mig att leva glutenfritt!!
Idag mår jag bra! Har varit glutenfri i 3 år och min mage mår perfekt och jag är skadefri! Dessutom fick jag en vän på köpet :)

Anette Blomquist 56 år

 

När jag kom till Jenny första gången kände jag mig nedstämd. Jag hade kramper i vaderna på kvällar och nätter och jag var tvungen att ofta gå på toa på nätterna, vilket störde nattsömnen. Oron för förmaksflimmer (som jag hade haft en gång tidigare under det året) kom på nätterna också. Jag började undra hur det stod till med balansen i min kropp. Dessutom: trots att jag t ex ordinerats och tagit två kalktabletter/dag i flera år visade röntgen på ”nedsatt kalkhalt”. Hur kunde det komma sig? Mina besvär började för fem år sedan med knivsmärta och kramper i ryggen och hela bålen. Jag ordinerades en massa smärtstillande medel. Magnetröntgen visade flera kotkompressioner men också inflammation i samtliga kotor och artros. Jag återhämtade mig så småningom men för tre år sedan återkom samma besvär utan att jag fick någon nämnvärd hjälp i sjukvården! Akupunktur och rullator hjälpte mig på vägen. Efter ytterligare ett halvår började jag få ont i ländryggen. Jag fick ett rörelseprogram på vårdcentralen som inte hjälpte och uppsökte en kiropraktor. Han konstaterade inflammation (igen). Ordination: Ändra livsstil. Ta det lugnt. Jag började så småningom med gruppgymnastik och stavpromenader, men jag ville få bukt med de återkommande inflammationerna och hörde talas om Jenny och att hon kunde hjälpa mig med bl a HMA. Redan under första månaden då jag följde råden så började jag känna en förbättring. Jenny följde upp med tester och livsstil. Efter tre HMA-tester med tillhörande mineraler och vitaminer och Jennys kostråd känns det nu som om jag har fått tillbaka livet! Jag mår jättebra! Jag motionsdansar och kan t o m promenera utan stavar (även om det då kanske inte går så fort). Jag har ingen smärta och kan vara med på pass som Pilates, Bodychallenge, Core/Funktionell, cirkelträning och vanlig gympa, 3-4 ggr/vecka. Visst kan det bli några toabesök på natten men jag dricker ganska mycket också. Något upprepat förmaksflimmer har jag inte haft. Inte heller kramper. Och rullatorn är undanställd! Jag är också glad för alla kosttips och recept på t.ex bröd som jag ofta använder.

Ulla 77 år