Vill du vara min elev för mitt praktikjobb?

Nu fördjupar jag min expertis inom HRV träning. Jag efterlyser elever, som vill få min hjälp medan jag gör mitt praktikjobb. Elever får detta kom-igång paket till ett kraftigt rabatterat pris, 1250 kr exklusive sensor.
I detta paket ingår 5 st träffar. Vi ses 1 gång per vecka, där vi fokuserar på din individuella målbild. Vilket tillstånd vill du uppnå - hur är ditt bästa jag i vardagslivet eller arbetslivet? Vi jobbar med biofeedback, där vi har ett mätbart verktyg som återspeglar hur ditt nervsystem reagerar i olika tillstånd. Med hjälp av detta kan vi lättare skifta ditt fokus mot din målbild. Du kommer att göra mätningar på egen hand mellan träffarna, när du tränar på specifika övningar för din unika målsättning. Dessa mätningar görs i en app, som du laddar hem. Kostnad för sensor till denna app tillkommer - du kan välja att köpa en egen eller hyra av mig / månad. 
Kontakta mig för intresse ❤️ När du klickar på Boka Tid kan du se lediga tider för denna HRV träning.

Aktuella kurser

28. Aug, 2019

Cirkelträning i Brottby

Häng med på en ny omgång cirkelträning!
I augusti startas en ny liten grupp igen för er som vill träna intervaller utomhus i Brottby.
Under 8 träffar tränar vi styrka, rörlighet och kondition och använder motstånd av utrustningen i gymmet, egen kroppsvikt och funktionella redskap som t.ex. TRX, Kettlebell och gummiband.
Alla kan vara med oavsett vana.

Plats: Össeby IP i Brottby
Tid: Onsdagar kl 19-20
Tränare: Jenny Lemberg, lic. PT
Investering för hela kursen: 1750 kr
Du är välkommen även mitt i kursen. Kontakta mig för intresse då.

3. Sep, 2019

Soma Move på Lugnett Studio

Denna kurs är en holistisk fysträning som är stärkande och energigivande men mjuk. Vi jobbar i ett härligt flöde av olika rörelsemönster där vi tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Vi använder våra fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna och arbetar med enbart kroppen som motstånd. Soma Move är lämplig för alla tack vare att du jobbar efter dina förutsättningar, din dagsform och du väljer själv tempot.

Plats: Lugnett Studio
Tid: tisdagar kl 18.30-19.15
Tränare: Jenny Lemberg, lic. PT och cert. Soma Move instruktör
Investering för hela kursen: 2450 kr
Du är välkommen även mitt i terminen. Kontakta mig för intresse då.

26. Sep, 2019

Core träning på Lugnett Studio

På denna lunchklass har vi fokus på bålstyrkan och stabilitet. Vi träffas 4 gånger (paus 17.10) och stärker muskulaturen för överkroppen, korsetten och höftpartiet. Klassen passar alla oavsett vana.

Plats: Lugnett Studio
Tid: torsdagar kl 11.00-11.45
Tränare: Jenny Lemberg, lic. PT och cert. Core instruktör
Investering för 4x: 640 kr

24. Okt, 2019

Mamma Baby träning på Lugnett Studio

Kom igång med träning efter graviditet tillsammans med din baby. Under 4 veckor tränar vi styrka och stabilitet för hela kroppen på ett skonsamt sätt och med huvudfokus kring höft, rygg och mage. Du får även övningar som du kan träna på hemma mellan våra träffar.
Det är lämpligt att delta i kursen när du har gjort en efterkontroll hos din barnmorska.
Hos oss finns en soffa i receptionen, te och 2 st omklädningsrum med toaletter till ert förfogande. Parkeringen är gratis, det är nära till busshållplats och vi har hiss. Det finns även möjlighet att parkera några vagnar i trapphuset
Ta med dig vattenflaska och en filt för babyn att ligga på. En bilbarnstol eller liggdel från vagnen går också bra att använda till babyn.

Tid: torsdagar kl 9.45-10.45
Tränare: Jenny Lemberg, lic PT och 2 barns mamma
Investering för 4x: 640 kr