Din första bokning med mig

Hälsoanalys

När du skall träffa mig första gången ska du boka in dig på en Hälsoanalys, som sker på mitt kontor. Är du intresserad av enbart skanning på djur, Avslappningsmassage eller Bioresonans+Laser så behöver du inte boka in dig på en Hälsoanalys. 

Vill du göra allt på distans väljer du "Hälsoanalys på distans" (mer info om detta längre ner). Det finns undantag till Hälsoanalys-regeln: Har du skadat dig akut och vill få hjälp med din skada så räcker det att boka endast Bioresonans. Du kan läsa mer om bioresonans HÄR. Är det dock mycket som ligger bakom dina symtom kan en Hälsoanalys/Hälsoanalys på distans ändå vara lämpligt för att tiden inte skall bli knapp och jag skall kunna göra ett noggrant jobb. Kontakta mig om du är osäker vad som kan vara bäst för dig.

När bokningen är genomförd mejlar jag frågeformulär till dig, som du svarar på och skickar digitalt tillbaka till mig inför mötet. Detta gäller både Hälsoanalys på kontoret och Hälsoanalysen på distans.

Under första besöket går vi igenom din anamnes, dina symtom och gör en bioresonansmätning och analys. Vi sätter upp en handlingsplan som skall fungera i din vardag. Jag rekommenderar att vi gör en långsiktig planering för ett mer bestående resultat. Därför erbjuder jag 5x och 10x paket, som man kan välja att gå vidare med. Detta paket skräddarsys givetvis så de passar dina behov. Det blir billigare att välja paket än att köpa strötider. 

Helkropps Hälsoanalys på distans

Du kanske inte bor nära där jag jobbar eller känner att det är smidigt att få hjälp på distans. Då kan du välja en Hälsoanalys på distans. För att göra mätning och analys med mitt bioresonans instrument, skickar du DNA till mig (t.ex nagelbitar från hand, klo eller hov när det gäller djur). Detta postar du till mig i ett kuvert till adressen nedan. Bifoga även ditt/djurets personnummer (de 6 första siffrorna), telefonnummer, mejladress och hemadress/stalladress. Detta kan du registrera i själva bokningen.

Holistisk Styrka med Jenny Lemberg

Aspvägen 3, 18670 Brottby

Med hjälp av ditt DNA görs en helkroppsmätning och jag analyserar dina resultat (obalanser och belastningar i vävnader och näringsstatus) och summerar allt, inklusive mina råd, via video, SMS eller mejl till dig efter sessionen. Tillsammans kommer vi överens om en lämplig handlingsplan för dig.

Uppföljning och övriga tjänster

På din uppföljning gör vi nya mätningar. Du får även behandling så vi aktivt jobbar  med att komma till roten av dina besvär och dina symtom. Det går att välja en kombination av bioresonans och laser eller massage om då önskas.

Välkommen!

BOKA TID HÄR