Såhär fungerar ett Nybesök

När du skall träffa mig första gången skall du boka in dig på ett Nybesök. När bokningen är genomförd mejlar jag frågeformulär till dig, som du svarar på och skickar tillbaka till mig inför mötet. 

Under mötet går vi igenom din anamnes, dina symtom och gör en frekvensanalys. Vi sätter upp en handlingsplan som skall fungera i din vardag. Jag rekommenderar att vi gör en långsiktig planering för ett mer bestående resultat. Därför erbjuder jag 5x paket, som man kan välja att gå vidare med. Detta paket skräddarsys givetvis så de passar dina behov. Det blir billigare att välja paket än att köpa strötider. 

Du kanske inte bor nära där jag jobbar. Då kan du välja ett Nybesök på distans och du får rådgivning via telefon istället. För övrigt fungerar det lika med frågeformulär. För att göra mätning och analys med mitt frekvensinstrument, skickar du DNA till mig (t.ex blod på en bit papper eller nagelbitar från hand).

Mellan våra träffar är det vanligt att det dyker upp frågor och funderingar. Då kan du boka in dig på en kort uppföljning via telefon, för extra rådgivning och coaching. På ditt Återbesök gör vi en uppföljning av dina symtom och gör nya mätningar.

Är du intresserad av enbart Personlig Träning eller Avslappningsmassage så behöver du inte boka in dig på ett Nybesök. 

Det går även bra att enbart köra bioresonans. Är det mycket som ligger bakom dina symtom kan ett Nybesök ändå vara lämpligt för att jag skall kunna göra ett noggrant jobb. Har du skadat dig och vill få hjälp med din skada så räcker det att boka endast bioresonans.

Välkommen och ta hand om dig!

BOKA TID

(klicka på mitt foto i kalendern så ser du mina tjänster)