Såhär fungerar ett Nybesök

När du skall träffa mig första gången skall du boka in dig på ett Nybesök. När bokningen är genomförd mejlar jag några frågeformulär till dig, som du svarar på och mejlar tillbaka till mig inför mötet. 

Under mötet går vi igenom din anamnes, dina symtom och gör en frekvensanalys. Vi sätter upp en handlingsplan som skall fungera i din vardag. Jag rekommenderar att vi gör en långsiktig planering för ett mer bestående resultat. Därför erbjuder jag olika grundpaket, som man kan välja att gå vidare med. Dessa paket skräddarsys givetvis så de passar dina behov. Det blir billigare att välja paket än att köpa strötider. 

Du kanske inte bor nära där jag jobbar eller inte är intresserad av att göra mätningar med Oberon och QRMA. Då kan du välja ett Nybesök på distans och du får rådgivning via telefon istället. För övrigt fungerar det lika med frågeformulär.

Mellan våra träffar är det vanligt att det dyker upp frågor och funderingar. Då kan du boka in dig på en kort uppföljning via telefon, för extra rådgivning och coaching. På ditt Återbesök gör vi en uppföljning av dina symtom och gör nya mätningar.

Är du intresserad av enbart Personlig Träning eller Avslappningsmassage så behöver du inte boka in dig på ett Nybesök. 

Det går även bra att enbart köra bioresonans och då är första besöket lite längre för att vi skall komma igång - ett Nybesök för Bioresonans. Efter det kan du välja enbart behandlingar.

Ta hand om dig!

BOKA TID

(klicka på mitt foto i kalendern så ser du mina tjänster)