6. mar, 2020

Lösningen finns på din tallrik

Jag har levt med en hel del smärta i kroppen och haft besvär med huden sedan jag var ett barn. Ryggsmärtan uppstod i tonåren och eksemen kom och gick.
Det fanns inte en tanke eller kunskap om att det jag åt varje dag kunde vara en orsak till min obekväma tillvaro.


Jag har alltid varit aktiv men smärtan begränsade mig ganska mycket. Jag fick anpassa mig hur jag rörde mig. Och idag förstår jag också att min sömn var försämrad pga smärta och klåda. Inte en optimal kombo. Återhämtningen är viktig.


När jag fick barn, för 11 år sedan, insåg jag att hälsan kommer inifrån. Min son fick eksem som jag. Min dotter reagerade på livsmedel. Och för 6-7 år sedan ändrade vi kosten ännu mer. Jag var redan kock och kostrådgivare men jag kände att det finns mer kunskap än hur man lagar mat och hur många kalorier man skall få i sig per dag. Jag började studera näringsmedicin och började se helheten. Vi plockade bort det som skapade belastning för våra kroppar. Barnen sov bättre, deras hud (och min) lugnade sig, min smärta avtog och om vi blir förkylda är det lindrigt och kortvarigt. Men det sker inte så ofta mer (peppar peppar 😊).
Det är en livsstil, en pågående process. Ingen diet eller kur.


Idag jobbar jag med att hjälpa andra komma på rätt bana gällande kost och livsstil. Jag är funktionsmedicinsk näringsterapeut och jobbar med kroppen som en helhet. Hos mig får du alltid en handlingsplan och handfasta råd att komma igång. Du gör jobbet mellan våra träffar och jag följer upp dina resultat och stöttar dig under resans gång. Du kan kombinera att få både tips på kost och träning samt återhämtning i form av avslappningsmassage och bioresonans behandling. Självklart coachar jag dig på distans om du inte kan komma till min mysiga arbetsplats på Lugnett Studio i Täby kyrkby.
Vill du ha en förändring? Låt mig få hjälpa dig nu. Må gott 💖 Jenny