Personlig Träning

Träning och idrott är ett väldigt brett område – det går att anpassa för alla. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van motionär – jag kan hjälpa dig med dina behov inom träningen. 

  • Du kanske aldrig har tränat mer än vad du behövde göra när du gick i skolan. Har en läkare sagt till dig nu att det skulle vara hälsosamt att börja träna? Var skall du börja? Vad skulle du tycka om att göra?

  • Är du aktiv och behöver inspiration till nya träningsupplägg?

  • Tränar du för mycket eller för lite? Varför når du inte dina mål? Behövs det variation i träningen?

  • Behöver du justera din vikt och vill ta hjälp av motion och rörelse? Kanske i kombination med konsultation i kost och näring. Jag använder bioimpedans mätning, som ett verktyg för dig som vill följa din vikt.

  • De flesta sitter still för mycket idag och är i behov av en mer planerad stund av rörelse i vardagen. Att träna rörlighet och smidighet kanske gynnar dig.

  • Har du ont i kroppen? Skador eller diffus smärta – ofta sjuk? Kanske stressad av smärtan eller får smärta av stress. Det går att komplettera med bioresonans behandling för att stärka vävnader och rätta till obalanser i kroppen.

Behoven är olika för alla och det är många faktorer vi behöver ta i beaktande. Det kan vara svårt för den ovana att ta det stora klivet in i träningsvärlden. Det går även att t.ex. komplettera med DNA test och se över dina genetiska förutsättningar. Många kombinerar sin träning med bioresonansbehandlingar, för att påskynda läkning och stärka vävnader. Jag använder även bioimpedans mätning, som ett verktyg för dig som vill följa din vikt. Tillsammans lägger vi upp en plan och målbild, som skall fungera för dig. Jag coachar och guidar dig med övningar, jag tar i beaktande din historik och ditt utgångsläge, samt jag följer upp dina resultat. Jag vill inspirera och motivera dig att få en optimal hälsa.

Du kan gärna välja att träna tillsammans med en vän eller i en mindre grupp.