Ren Mat

utan gluten, mjölk och socker

Kursinnehåll

Det här är kursen för dig som vill få inspiration och kunskap om ren mat. Här får du meny för middagar, som är enkla att göra i vardagen. Recept finns med till hela menyn, samt flera bonus recept.
Denna kurs ingår i Bioresonans & Frekvensterapi programmet där man jobbar 6 veckor med privata sessioner.
Du får tillgång till föreläsning om ren mat - hur vi kan se på maten som energigivare och hur vi kan skapa balans med hjälp av maten. Föreläsningen innehåller även info om bl.a: de 3 "vita bovarna" som skapar inflammation, makrobiotisk kost, Yin & Yang, tarmens funktion, tarmflora & enzymer.

När du registrerar dig till denna kurs - var noggrann med stavningen av din e-post adress, så du inte missar bekräftelse mejl och så att din inloggning kommer att fungera optimalt. Skriv upp dina inloggningsuppgifter så du inte glömmer dem.

Välkommen!

Frågor och svar!

Nej, inga förkunskaper behövs. Den här kursen passar alla som vill få inspiration till nya recept och vill hitta en sundare vardag. Kursen sker online och du kan gå igenom materialet i egen takt. 

I kursen ingår:
Meny med 25 rätter
Recept till varje rätt
Förslag på hur 4 veckor kan se ut enligt menyn
Inköpslista för varje vecka
Extra bonus recept som inte finns på menyn
En liten E-bok om måltidsplanering
Föreläsning i 4 delar om de största bovarna som driver inflammation, makrobiotisk kost, yin & yang, mer om tarmens funktion och tarmfloran
Tillgång till gratis app så du kan t.ex lyssna på föreläsningar via mobilen

Ja, menyer, inköpslistor och recept kan laddas ner och skrivas ut.

Pris

Ren Mat

500 SEK

  • Mat utan gluten, mjölk och socker

    • Meny
    • Recept
    • Inköpslistor
    • Föreläsning
    • E-bok: Måltidsplanera
    • Tillgång till app
Köp nu!

Jenny Lemberg

Jag arbetar med att hjälpa kvinnor att hantera inflammationer och smärta i kroppen.

Funktionsmedicinsk Näringsterapeut

Specialiserad bioresonans och frekvensterapeut

Jag hjälper företagare att marknadsföra sig gratis på sociala medier.