Lite om mig själv

Jag heter Jenny Lemberg och driver Holistisk Styrka, där jag hjälper både människor och djur att hitta en balans i kroppen och i vardagen. Jag är 45+ år, har familj och två barn och bor i Brottby i norra Stockholm. Jag har erfarenhet av friskvård, kost och träning sedan början av 2000-talet.  

Ända sedan ungdom har jag gillat hästar, träning och matlagning. Jag utbildade mig till kock i slutet på 1990-talet, men jag kände efter ett tag att jag ville jobba med träning och friskvård istället. Jag har en gedigen utbildning inom idrott och sedan 2007 har jag jobbat som personlig tränare och kostrådgivare. Jag har gått en 3 årig yrkesutbildning till idrottsledare i Finland, och via SAFE och The Academy har jag studerat ett flertal kurser - bl.a. tagit PT licens.

2015 bestämde jag mig för att fördjupa mig inom närings- och funktionsmedicin och blev näringsterapeut. Inom detta område förkovrar jag mig hela tiden och gillar att kombinera mina kunskaper inom anatomi, biomekanik och den funktionsmedicinska modellen (under fliken "videos" hittar du förklaringar om denna modell). Jag behandlar mina klienter bl.a med mitt verktyg Oberon Biofeedback, som du kan läsa mer om här. Idag är det bioresonans som de flesta efterfrågar av mig - att få både rådgivning och behandling under våra sessioner.

Jag har studerat närings- och funktionsmedicin 2 år på Näringsmedicinska Skolan samt fördjupat mig på kurser hos bl.a Alpha Plus, Holistic, Egenvårdspoolen, Nordic Labs och Nutri Tech, samt följer med utvecklingen via internationella naturläkare och föreläsningar.

Jag strävar till att själv leva som jag lär. Det finns inga genvägar och jag har själv levt med besvär så som eksem, kronisk smärta, överkänslighet av födoämnen och kronisk utmattning. Jag vet hur det känns att ha ont i kroppen och att vara begränsad när det gäller rörelse och energi. Jag vet hur det känns när man inte kan sova, att inte känna sig utvilad efter en lång natt - stressen och utmattningen växer. Jag vet också hur det känns när dimman börjar lätta i huvudet, när orken kommer sakta tillbaka, sömnen blir bättre och smärtan avtar. Jag vet vad som krävs för att komma tillbaka - jag har gjort den resan själv och den resan är ständigt pågående. En ny livsstil. 

Jag vill inspirera, motivera och hjälpa dig med att nå ditt bästa jag. 

Varma hälsningar,

Jenny Lemberg

  • dipl. Näringsterapeut
  • dipl. Bioresonans terapeut
  • dipl. Kostkonsult
  • dipl. Avspänningsmassör
  • DNA life certiferad och HMA certifierad terapeut
  • lic. Personlig Tränare
  • cert. HRV Tränare

Jag är kompetensutvecklad och kvalitetssäkrad medlem och försäkrad hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.