Skräddarsytt program med coachning och rehab

När du vill komma igång med din förändring rekommendrarar jag att du startar med ett skräddarsytt program där vi tillsammans skapar förutsättningar att du skall nå ditt resultat. Jag följer ofta upp hur det går för dig och justerar planen vid behov. Du har alltid tillgång till mig under kontorstid, och bioresonans terapi sker varje vecka. Längden på programmet skräddarsyr vi efter ditt behov. 

Vill du ha mera information angående detta så kan vi boka ett gratis samtal för att få klarhet med vad jag kan hjälpa dig med. 

Nedan kan du läsa lite mer om hur man kan komma igång med enskilda sessioner. 

Första sessionen är en hälsoanalys

Om du inte känner att ett sk rehab-/coachingprogram passar dig så kan du boka in enskilda sessioner istället. Notera att i ett program har du fri tillgång till min coachning medan enskilda sessioner inte erbjuder det. 

Din första session är alltid i regel en Hälsoanalys. Är du intresserad av enbart skanning på djur, Avslappningsmassage eller Bioresonans+Laser så behöver du inte boka in dig på en Hälsoanalys. 

Det finns undantag till Hälsoanalys-regeln: Har du skadat dig akut och vill få hjälp och rehabilitering med din skada så räcker det att boka endast Bioresonans. Du kan läsa mer om bioresonans här. Om det är flera olika saker som ligger bakom dina symtom kan en Hälsoanalys ändå vara lämpligt, för att tiden inte skall bli knapp och jag skall kunna göra ett noggrant jobb. Kontakta mig om du är osäker vad som kan vara bäst för dig.

När bokningen är genomförd mejlar jag frågeformulär till dig, som du svarar på och skickar digitalt tillbaka till mig inför sessionen. 

Under första sessionen går vi igenom din anamnes, dina symtom och gör en bioresonansmätning och analys. Vi sätter upp en handlingsplan som skall fungera i din vardag. Jag rekommenderar att vi gör en långsiktig planering för ett mer bestående resultat. Därför erbjuder jag rehab program, samt olika rabatt paket, som man kan välja att gå vidare med. Dessa paket skräddarsys givetvis så de passar dina behov. 

Helkropps Hälsoanalys på distans

Du kanske inte bor nära där jag jobbar eller känner att det är smidigt att få hjälp hemifrån. Då går det lika bra att våra sessioner sker på distans. För att göra en mätning och analys med mitt bioresonans instrument, skickar du DNA till mig (t.ex nagelbitar från din hand, eller klo eller ryckt päls/man när det gäller djur). Detta postar du till mig i ett kuvert till adressen nedan. Bifoga även ditt/djurets namn och personnummer (de 6 första siffrorna). Med hjälp av DNA:t görs en helkroppsmätning och jag analyserar dina resultat (obalanser och belastningar i vävnader) och summerar allt, inklusive mina råd, via t.ex telefon eller zoom till dig efter sessionen. Tillsammans kommer vi överens om en lämplig handlingsplan för dig. Behandling och balansering ingår i sessionen.

Uppföljning och övriga tjänster

På din uppföljning gör vi nya mätningar. Vi fortsätter med balansering, så vi aktivt jobbar med att komma till roten av dina besvär och dina symtom. Om du har möjlighet att komma till mitt kontor, går det att välja en kombination av bioresonans och laser eller massage om så önskas.

Välkommen!