Holistisk Styrka erbjuder


Hälsoanalys


Det finns hundratals mätområden och vi kan komma åt grundorsaken till dina symtom. Vi går igenom dina resultat och du får råd av mig hur vi kan gå vidare med balansering och förändringar kring kost och livsstil. Det ingår en balansering på din Hälsoanalys.

Bioresonans terapi


Detta verktyg använder jag som ett komplement till mina konsultationer och skanningen ingår i din Hälsoanalys och dina uppföljningar för att mäta din utveckling. Du kan också välja att enbart komma på bioresonans balansering eller komplettera det med din massage eller laserterapi.

Jag behandlar även häst, hund och katt.

Näringsterapi


Som näringsterapeut ger jag dig råd och rekommendation om vilken typ av kosthållning och eventuellt tillskottsprogram som bäst kan hjälpa dig utifrån din symtombild, en noggrann anamnes och en frekvensanalys.

Laser


Denna tjänst är för dig som vill få balansering för inflammationer, smärta och sårläkning på ett mer begränsat område av kroppen, så som t.ex muskler, leder och ryggen. Det kan handla om akut skada eller nåt mer långvarigt och envist problem.

Massage


Massagen utförs med lugna och lätta grepp. Beröring och denna metod påverkar hela kroppen och är ofta smärtstillande och rogivande.

Det går bra att tillägga bioresonans terapi eller laser, som ett avslut på massagen.